”Strømpeforing” eller renovering af kloak

”Strømpeforing” er en anden måde at sige ”renovering” på, når vi taler om bl.a. kloakledninger og eller –rør. Ideen med en ”strømpeforing” er, at vi lægger en polyesterstrømpe ind i ledningen / røret og dermed forer dit rør eller din ledning.

Mange tror, at de er nødt til at udskifte kloakledninger / –rør, før det egentlig er nødvendigt. Det er nemmere, billigere og tager kortere tid fx at lave en strømpeforing, end det er at skulle udskifte rør.

En strømpeforing indebærer, at vi først renser de ledninger / rør der skal fores. Herefter indfører vi ”strømpen”, som faktisk er et rør i det eksisterende rør vha. en glasfiberslange.

Til sidst hærdes det nye rør vha. ? Dette betyder bl.a. at der hverken skal graves inde eller ude og I undgår de besværligheder, som det ellers medfører, fx at skulle lægge ny indkørsel, fliser eller gulv.

​Strømpeforinger kan laves, ligegyldigt om der er tale om en rørledning i en offentlig institution, et andels-rækkehus, etagebyggeri i en boligforening eller du bor i parcelhus eller på en landejendom. Almindeligvis tager det os X dage at lave en strømpeforing.​

Hvorfor har vi overhovedet behov for at udskifte eller renovere vores kloak?

  • ​Almindelig slitage kan i sidste ende føre til behov for udskiftning eller renovering/strømpeforing
  • Især fx faldstammer og rørledninger fra køkken er udsatte pga. bl.a. fedstoffer fra madaffald
  • Rotter i kloakken kan skabe brud på rørledninger
  • Omvendt kan rødder vokse ind i selve rørledningen og dermed skabe brud udefra

Er du interesseret I at finde ud af, om du har – eller snart får – behov for renovering eller udskiftning af (kloak-)rørledninger?

​Vi, hos LT Totalentreprise, giver altid gerne et gratis tilbud – så ring 46 40 07 30 eller skriv [email protected] for et gratis uforpligtende tilbud.​