Tv-inspektion af kloak

Er du i tvivl om, om du bør få skiftet, renoveret, rottebekæmpet eller spulet din kloak? Så kan en undersøgelse af din kloak med en tv-inspektion afklare det for dig.

Der kan være brug for en tv-inspektion af kloak både ved offentlige ejendomme, almindelige parcelhuse, etage-ejendomme og i sommerhus-områder og andre ejendomme med kloak.

En tv-inspektion kan afklare, om der er rotter i kloakken, om der er brud på og derfor behov for reparation af en rørledning, om rørledningen er tilstoppet og har behov for at blive renset / spulet.

​Hvordan ved jeg, om det vil være en god idé at få foretaget en tv-inspektion af min kloak?

  • ​Hvis du vil være sikker på, at alt er som det skal være i din kloak
  • Hvis du har mistanke om rotter i dit hus, på din grund eller i din kloak
    se hvordan du fatter mistanke til eventuelle rotteproblemer på din grund
  • Hvis du har mistanke om, at din kloak er (til)stoppet
  • Hvis du har mistanke om, at der er brud på din rørledning / kloak

I tilfælde af at du skal have lavet reparationer, udskiftning eller lignende af/på din kloak og gerne vil have det betalt af din forsikring, er det vigtigt, at du har dokumentation for behovet – det får du med optagelserne fra tv-inspektionen hos os.

Hvordan foregår undersøgelse af min kloak med tv-inspektion?

Først optager vi med kameraer med moderne drejbare kameraer. Bagefter kontakter vi jer med resultaterne af optagelserne.

Er det en ”rutine2-optagelse” og vi konkluderer, at alt er fint – sker der naturligvis ikke videre.

Alt efter om resultatet ellers er, at vi har konstateret ”døde” rørledninger, tilstoppede rør/ledninger, problemer med rotter eller andet, kan vi lægge en plan (og hjælpe jer med dokumentation til forsikring) og hjælpe jer med udbedringen af jeres kloak.

Vi, hos LT Totalentreprise, giver altid gerne et gratis tilbud – så ring 46 40 07 30 eller skriv [email protected] for et gratis uforpligtende tilbud.