Udførelse af professionelt entreprenørarbejde

Hos LT Totalentreprise er vi eksperter inden for entreprenørarbejde og tilbyder forskellige ydelser – såsom træfældning, stubfræsning, bortkørsel af jord, grus og sten, træ- og barkflis, anlægsarbejde, muldjord og granitskærver. Derudover har du mulighed for at leje maskiner af høj kvalitet, så du selv nemt kan udføre dine opgaver.

Vi sætter dig i fokus og gør, hvad du siger

Vores primære mål er at sætte kunden i fokus – derfor kan du stole på os, og overlade dit arbejde i trygge hænder. Gennem hele samarbejdet er vi med dig og holder dig løbende opdateret, så vi kan leve op til dine forventninger. Vi lytter til vores kunder og sørger altid for at overholde de deadlines vi indgår sammen. For os er det vigtig at du stoler på os og har tillid til os, når vi skal udføre en opgave for dig.

Kvalitetsbevidst virksomhed med fair priser

Vores udstyr og maskiner er af høj kvalitet og vil altid være nyere modeller, så resultatet bliver det mest optimale, samt at du får kvalitet for dine penge i forbindelse med maskinudlejning.

Er du interesseret eller blot har nogle spørgsmål – så kontakt os via kontaktformularen og vi vil finde den bedste løsning til dig.

Gazelle i 2016