Kvalitetsmaskiner til både privat og erhverv

Hos LT Totalentreprise giver vi dig mulighed for at leje udstyr og maskiner i høj kvalitet, så du selv kan udføre dine opgaver – uanset om det er til privat eller erhverv. Du finder et stort udvalg af anlægsmaskiner, byggemaskiner og have-parkmaskiner. Alle maskiner er nye modeller, så du nemmere kan opnå det ønskede resultat – uanset om det er til større eller mindre projekter.

Vi sørger for levering og afhentning

Vi sørger altid for at levere og afhente de maskiner, vi udlejer, såfremt det ønskes. Det betyder, at vi sparer dig for alt det logistiske. Vi ansætter desuden kun kompetente medarbejdere, der kender vores entreprenørmaskiner og står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om valg af maskine, regler for maskinudlejning eller den optimale anvendelse af maskinerne.

Hvis du er interesseret i at leje nogle maskiner til dit haveprojekt, eller hvis du har brug for nogle særlige entreprenørmaskiner, så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen, og vi vil ringe/skrive til dig. Vi har et stort netværk af forhandlere, og vi arbejder gerne lidt ekstra for at sikre maskinudlejning af netop de maskiner, du står og har brug for.